Waarom Microsoft365?

Microsoft 365 biedt een complete suite van productiviteitstools waarmee je naadloos kunt samenwerken, zowel op kantoor als op afstand. Met cloudopslag en geavanceerde beveiligingsfuncties blijven je gegevens altijd toegankelijk en beschermd. Bovendien wordt de software continu bijgewerkt, zodat je altijd beschikt over de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Hoe werken de back-ups?

Wij gebruiken een programma dat dagelijks een back-up maakt van jouw volledige Microsoft 365-omgeving. Zo zijn je bestanden altijd veilig en kunnen ze eenvoudig teruggezet worden wanneer dat nodig is. Vertrouw op onze service voor maximale zekerheid en gemoedsrust..

Wat is SharePoint?

SharePoint is onderdeel van  Mcrosoft365 . Het stelt teams in staat om efficiënt samen te werken door bestanden en informatie centraal op te slaan en te delen. Het biedt mogelijkheden voor documentbeheer, workflow-automatisering en intranetfunctionaliteiten binnen organisaties. 

Microsoft 365 en onze back-updienst

  • Wil je 100% veilig werken met Microsoft 365? Ontdek dan de beveiligingsexpertise en diensten van VLEXX Consultancy.
  • Als toonaangevende securityprovider bieden wij beheerde SaaS-oplossingen voor Microsoft 365, met een unieke 3-laagse beveiliging op het gebied van Protection, Recovery en Awareness. Elke dag weer zorgen wij voor een optimale beveiliging van jouw Microsoft 365-omgeving.
  • Onze service biedt een complete back-up van je Exchange-, OneDrive-, SharePoint- en Teams-omgevingen. Met onbeperkte opslagcapaciteit worden al je bestanden veilig opgeslagen in de back-up.
  • Kies voor zekerheid en laat je Microsoft 365-omgeving beschermen door de experts van VLEXX Consultancy.

Voor hoogwaardig advies en oplossingen. Een betrouwbare partner voor al uw projecten.

Adres

VLEXX
Hoogveen 6
9501 XK Stadskanaal

Technisch Applicatiebeheer

Databasebeheer

SharePoint & Microsoft 365

Telefoon

Momenteel niet bereikbaar vanwege telefooncentrale problemen. Stuur alstublieft een e-mail en wij bellen u terug.

p

Overige gegevens

KvK :  89000765

IBAN: NL14 INGB 0101 6911 73

BTW:  NL864849552B01

Logo Vlexx
Copyright © 2024 Weblof